Inkoop goud Brabant

Wanneer u woonachtig bent in Brabant en graag uw goud (en/of zilver) in wilt leveren voor geld dan is Dawson Gold edelmetaal handel in Cuijk een ideale optie. Wij zijn al sinds 2009 gespecialiseerd in het inkopen van goud en zilver.

Wij zijn gevestigd in Brabant in Cuijk (aan de Maas) en makkelijk bereikbaar via de A-73. Ook als u binnendoor komt gereden vanuit Eindhoven, Helmond, Waalwijk en Den Bosch zijn gemakkelijk bereikbaar.

Inkoop goud Brabant

Bij ons kunt u terecht voor de inkoop van alle edelmetalen. Goud en zilver kopen wij echter verreweg het meeste in. In alle denkbaren vormen van sieraden, oud goud, sloopgoud, munten, baren, zilver bestek, zilveren servies, etc!

Kom langs op ons inkoopkantoor in Cuijk. Wij bekijken en controleren uw goud en zilver, wegen het en berekenen aan de hand van die gegevens de actuele totale inkoopprijs. Vervolgens krijgt u direct per bank of contant uitbetaald. Als u langs wilt komen, vragen wij u vooraf aub wel eerst even een afspraak te maken. Vaak kan dat nog op zeer korte termijn (dezelfde dag).

Bekijk direct onze actuele inkoopprijzen!

Afstanden en reistijd tot Cuijk vanuit Brabant

In onderstaande tabel ziet u globaal de afstanden en de reistijden per auto vanuit verschillende plaatsen in Brabant tot Cuijk:

PlaatsAfstand tot CuijkReistijd
Boxmeer15 kilometer15 minuten
Breda105 kilometer1 uur
Den Bosch60 kilometer45 minuten
Deurne45 kilometer35 minuten
Eindhoven55 kilometer40 minuten
Helmond55 kilometer40 minuten
Uden25 kilometer20 minuten
Gemert35 kilometer30 minuten
Oosterhout95 kilometer1 uur
Oss40 kilometer30 minuten
Roosendaal125 kilometer1 uur en 15 minuten
Tilburg75 kilometer55 minuten
Valkenswaard75 kilometer55 minuten
Veghel35 kilometer30 minuten
Waalwijk75 kilometer55 minuten