Inkoop goud Amsterdam

Inkoop goud Amsterdam: Dawson Gold heeft sinds oktober 2015 een vestiging in Amsterdam (Sloterdijk). We zijn gevestigd in het gebouw van Regus aan de Kingsfordweg 151. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie van Regus. U dient vooraf wel altijd een afspraak te maken.

  • Dawson Gold Amsterdam is enkel geopend op woensdagen tussen 11:00 – 18:00 uur.
  • Bel: 06-42599800 of mail: info@dawsongold.nl voor een afspraak.
  • Gevestigd in het gebouw van Regus; Kingsfordweg 151; bij binnenkomst melden bij receptie Regus.

Onze hoofdvestiging is in Cuijk. Deze vestiging is wel geopend: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Eventueel ook op zaterdag op afspraak.

Waarom Dawson Gold; inkoop goud Amsterdam?
 

  • Onze inkoopprijzen altijd inzichtelijk online! Geen verrassingen achteraf.
  • Transparante werkwijze; u kunt met alles meekijken wat we doen.
  • Inkoop van ál uw goud en zilver: sieraden, munten, baren, bestek, tanden, industrie, etc.

Wij snappen dat uw goud verkopen, niet iets is wat u dagelijks doet. U heeft waarschijnlijk dan ook een hoop vragen wanneer u besloten heeft uw goud en/of zilver te verkopen. “Waar moet ik naartoe? Hoe werkt het? Wat is mijn goud en zilver waard? En hoe weet ik wat ik ervoor terug krijg?” 

Wij willen uitblinken t.o.v. de concurrentie d.m.v. onze transparante werkwijze. We testen en wegen alles waar u bij bent en leggen uit hoe het testen van goud werkt en waaraan we kunnen zien of iets wel of niet echt is en wat het gehalte van het goud is. Door onze inkoopprijzen helder en transparant op onze website te zetten willen we volledige transparantie creëren en ervoor zorgen dat iedereen thuis zelf al kan uitrekenen wat zijn of haar goud waard is. Zo sta je niet voor verrassingen achteraf.

Over Dawson Gold

Dawson Gold is van oorsprong een bedrijf uit het zuiden van het land (Cuijk Noord-Brabant). We zagen echter dat veel van onze online bezoekers uit Noord-Holland kwamen. Logisch ook, want daar wonen veel meer mensen. We zijn toen gaan denken of we ook in Noord-Holland (Amsterdam) een vestiging konden openen, om ook in dit deel van het land actief te kunnen zijn. In het concept van Regus vonden wij de oplossing en inmiddels is onze tweede vestiging in Amsterdam al vanaf 2015 een feit.

Ons bedrijf bestaat al vanaf 2009 en wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud en zilver. Dit bestaat voornamelijk uit de inkoop van sieraden, munten, baren, bestek, servies, maar ook andere gebruiksvoorwerpen en zelfs gouden tanden.