Gouden bruids riem

Gouden bruids riem inkoop

Heb je een gouden bruids riem en wil je deze verkopen? Wij kopen hem direct van je in tegen directe betaling. Maak een afspraak en kom langs in Cuijk, Rotterdam of Amsterdam. Een gouden bruids riem is vaak erg groot en zwaar en bevat dus ook veel goud. En is daardoor automatisch dus ook erg waardevol! Op onze pagina met inkoopprijzen kun je precies zien wat jouw gouden bruids riem waard is en wat wij ervoor betalen. Meestal zijn deze gouden bruids riemen van 18 karaat goud, maar andere gehaltes zoals 14 karaat komen ook voor.

Gouden bruids riem Marokko, Turkije en India

Veel gouden bruis riemen die wij zien komen uit Marokko, Turkije of India. Ze worden daar vaak nog met de hand gemaakt en ze kunnen daardoor soms erg bewerkelijk zijn. Ze worden vaak aan de bruid gegeven bij het trouwen, maar het kan ook dat vrouwen ze zelf kopen om bij gelegenheden als sieraad te dragen. De bruids riemen zijn dikwijls vaak bezet met steentjes, de steentjes zullen we verwijderen, dit gewicht willen we uiteraard niet meewegen als gewicht aan goud.

Waarde gouden bruids riem

De waarde van jouw gouden bruids riem is relatief eenvoudig te bepalen. De twee dingen die we daarvoor moeten weten zijn:

  • Het totaalgewicht (let op gewicht van eventuele steentjes moet er nog wel vanaf getrokken worden)
  • Het karaat goud

Als je die twee weet kun je aan de hand van onze actuele inkoopprijzen direct berekenen wat de waarde van jouw gouden bruids riem is. Let jouw bruids riem op een weegschaal en vermenigvuldig dit gewicht met de prijs per gram voor het karaat goud waarvan jouw bruis riem gemaakt is.

Hoe gaat het verkopen in zijn werk?

Voor gouden bruids riem inkoop dien je een afspraak te maken. Als je bij ons op kantoor bent kijken wij de bruids riem eerst na op gehalte- en keurtekens. Vervolgens testen wij het goud door middel van de toetssteen methode, eventueel vijlen of knippen wij ergens een stukje in om ook aan de binnenkant van het sieraad te kunnen kijken. Dan wegen wij het goud, als er nog steentjes op of in zitten dan zullen we die eerst verwijderen.

Als het karaat goud en het gewicht bekend zijn berekenen we de totale inkoopprijs. Bij akkoord van de dan actuele inkoopprijs krijg je direct per bank of contant uitbetaald.