Goud verkopen

Goud verkopen: wij kopen al sinds 2009 goud en zilver in en zijn hierin als edelmetaalhandel gespecialiseerd. Hierdoor bieden wij hoge prijzen en hebben we veel kennis in huis. Meer informatie over ons.

Wij zijn gevestigd in Cuijk (geopend maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag) en in Amsterdam (geopend op alle woensdagen). U kunt een afspraak maken en op een van onze vestigingen langskomen om uw goud te verkopen.

Wat kopen wij van goud in:

Eigenlijk álles dat van goud is. Het moet wel van massief goud zijn en dus niet verguld of doublé. Ter illustratie de meest voorkomend objecten van goud die wij inkopen zijn:

 • Sieraden
 • Oud goud / sloopgoud
 • Gouden tanden / dentaal afval
 • Gouden munten
 • Gouden baren
 • Industrieel goud


   

Goud verkopen bij Dawson Gold

Waarom goud verkopen bij Dawson Gold? Wij bestaan al sinds 2009 en hebben daardoor veel kennis, daarnaast zijn er nog een aantal punten waarop wij ons willen onderscheiden t.o.v. andere goud inkopers of bijvoorbeeld een juwelier in de stad:

 • Onze inkoopprijzen staan altijd online op onze website!
 • Transparante werkwijze, u kijkt mee met het testen, wegen en berekenen
 • U krijgt direct uitbetaald, per bank of contant

Zie direct de waarde van uw goud

Kijk direct naar onze actuele inkoopprijzen. Onze inkoopprijzen fluctueren ieder kwartier mee met de actuele goudprijs. Dus onze inkoopprijzen zijn altijd actueel. Goud wordt net als aandelen en olie wereldwijd verhandeld op de beurzen, daarom is de prijs ook continue in beweging. Op het moment dat u bij ons uw goud verkoop, gelden de dan op dat moment actuele inkoopprijzen, altijd in te zien op onze website.

Hoe werkt het 

 1. Maak een afspraak en kom bij ons langs in Cuijk of Amsterdam.
 2. Wij kijken uw goud na op echtheid en gehalte.
 3. Alles wordt gesorteerd en gewogen.
 4. De totale inkoopprijs wordt berekend.
 5. Bij akkoord krijgt u direct uitbetaald, per bank of contant.

Wat kunt u zelf al doen? Kijk uw goud na op merkjes en keurtekens om er zo zelf achter te komen welk karaat goud u heeft. Weeg het per karaat goud op een weegschaal en kijk op onze website naar de actuele inkoopprijzen. Op die manier heeft u zelf al enige indicatie van de waarde van uw goud. Houd er hierbij wel rekening mee dat wanneer er steentjes e.d. op uw sieraden zitten het gewicht daarvan nog er vanaf moet. Ook kan een gewone keukenweegschaal iets afwijken van een precisie weegschaal.